OM OSS

Revyteatern och scen Gripen drivs av Engelholmsrevyn men fastigheten ägs av Melin Fastigheter. Lokalen togs fram tillsammans med dem och några av deras sammarbetspartners, Möller Arkitekter, EVP, Byggledaren, Thyréns, Civ.ing Hans Nilssons, Konab Konsulting, samt entreprenad av Leeman Entreprenad. 

Vi vill med en NY mindre teatersalong i Ängelholm, erbjuda nordväst-skåningarna fler möjligheter att på hemorten se och uppleva fler föreställningar av ALLA dess slag. Bara fantasin skall sätta gränserna för vad vi skall få uppleva. Men allt i mindre skala förutom upplevelsen.

Styrelsen Engelholmsrevyn

Bakifrån från v. Rikard, Eva, Nicole, Eddie. Framifrån fr. v. Bosse, Puppan

Kontakt till Uthyrningsansvarig för Revyteatern:

Birgitta Mårtensson
Tel: 073-2431463
Bosse Mårtensson
Tel. 0708-431463
bosse@engelholmsrevyn.se

Affärsidé

Affärsidén är att fler föreningar i Ängelholm skall ha en möjlighet att visa upp sig och sina kunskaper samt att Ängelholm skall få en flexibel scen som kan locka fler externa evenemang och på så vis kan ALLA bidra till ett ökat intresse för Ängelholm och dess  underhållningsutbud.

Vision

Är att ALLA skall ha råd och att vi skall kunna presentera kända namn och grupper som sätter Ängelholm ännu mer på kartan som en stad i turnéplanen.

Ordförande - Eva Svensson eva@engelholmsrevyn.se  
Kassör - Bosse Mårtensson bosse@engelholmsrevyn.se
Sekreterare - Nicole Månsson nicole@engelholmsrevyn.se 
Ledamot - Eddie Nielsen
Ledamot - Rikard Ahlberg rikard@engelholmsrevyn.se
Suppleant -  Anders "Puppan" Hansson puppan@engelholmsrevyn.se
Suppleant - Marcus Ahlberg